Zvolte jazyk

Pohostinec Monarch

Pohostinec Monarch

Grand Cru Restaurant a Bar

pohostinec Karlín

Pohostinec Karlín

Eshop s víny a destiláty

Eshop s víny a destiláty

Zvolte jazyk

                                                                    

O nás

Co si o nás myslí naši klienti

Recenze najdete na nezávislém webu TripAdvisor. Klikněte na ikonu.

Náš tým

Libor Pavlíček a Milan Pavlík

Provozovatelé

V květnu roku 2020, převzali Libor s Milanem restauraci do vlastních rukou. Od té doby až do dnes se snaží o vytvoření přátelské atmosféry jak pro hosty, tak pro své zaměstnance, kterých už je okolo dvaceti. Velkou péči kladou na vinný lístek - jeho kvalitu a rozmanitost. V tom jim pomáhají přátelské a dlouholeté vztahy s dodavateli a osobní návštěvy ve vinařstvích.

Libora u nás můžete potkávat skoro denně na place, protože jak sám říká, hospoda se z gauče dělat nedá. A Milana zase potkáte v naší sesterské restauraci Pohostinec Karlín, o kterou se osobně stará spolu se svou rodinou.


 
 








 

Honza Kulhánek

Restaurant Manager

Najít zkušeného a spolehlivého managera restaurace je opravdu těžký úkol. Ovšem předešlá dlouholetá spolupráce s Liborem v zážitkové gastronomii přivedla Honzu do našich dveří. Nečekali jsme ani chvíli a s radostí jsme ho pár týdnů po našem otevření přibrali do týmu. Díky jeho dlouholetým zkušenostem, výborným komunikačním schopnostem v několika jazycích, citu pro detail, logickému myšlením a velmi příjemné a profesionální obsluze jsme se dostali právě tam, kde dnes jsme.

 

Svatopluk Hemmer

Head Chef

Sváťa se stal kuchařem hned po absolvování Hotelové školy v Klánovicích. Opravdovou vášeň pro vaření ovšem získal až v restauraci s michelinskou hvězdou v hotelu Four Seasons, kde pracoval léta pod šéfkuchařem Andreou Accordim. Mezi tím stihl pár stáží ve Francii a Rakousku, působil jako Sous Chef v zážitkových restauracích Zátiší group až našel své pevné místo právě v restauraci Grand Cru, kde vaří dokonce již od roku 2019, rok před výměnou provozovatelů.

Michal Bočan & Tomáš Teichman

Sous Chefs

Tomáš - Po vyučení se Tomáš hned vydal kuchařskou cestou a ve svém rodném kraji v Krkonoších prošel hned několika podniky, kterým nakonec dělal šéfkuchaře. Po pár letech na horách vyzkoušel i několik pražských podniků, kde se vypracoval opět na nejvyšší pozici v kuchyni. V době Covidu se přidal k rodinné firmě a stal se na rok tesařem. I tahle zajímavá práce ho ale od kuchyně neodradila a hned co to šlo, se vrátil do profesionální kuchyně a to rovnou k nám, do Grand Cru, kde se svým ledovým klidem při výdeji zastává pozici zástupce šéfkuchaře.

Michal - Když studoval Michal ve svém rodném Slovensku gymnázium a poté vysokou strojírenskou, určitě ho v té době nenapadlo, že jeho cesta povede do kuchyně těch nejlepších restaurací. I když je ve své podstatě velmi skromný, se začátkem své kariéry vůbec netroškařil a rovnou začal pracovat v Bratislavě v zážitkové restauraci Fou Zoo. Po pěti letech ve vysoké gastronomii si uvědomil, že má mezery v klasických základech, a tak se vydal na chvíli jinou cestou, aby své nové řemeslo ovládal ve všech směrech. Další jeho kroky vedly do Čech, kde záhy našel své nové místo V Zátiší, kde do Covidu vařil několik let na různých pozicích. V roce 2021 se připojil k nám a dnes je pravou rukou šéfkuchaře.

Michal Klíma

Deputy manager

Michal k nám nejprve chodil s rodinou pravidelně jako host. Slovo dalo slovo a z hosta se stal nový kolega. Cestu do gastronomie si ale vybral až na prahu dvaceti let, krátce poté, co vystudoval obchodní akademii. Není to úplně tichý typ, takže kancelářská práce je pro něj tabu. Vystřídal několik gastro podniků včetně restaurace v Obecním domě, aby nakonec v roce 2022 skončil u nás, kde se rychle adaptoval, zapadl do kolektivu a dnes je prodlouženou rukou managera.

Honza Hlavatý

Deputy manager

Po absolvování Hotelové školy ve Vršovicích se vrhnul po hlavě do světa gastronomie. Pohostinství mu bylo od mala velmi blízké. Už jako dítě pomáhal otci, který v tomto oboru dlouhodobě podniká. Prošel si všemi středisky - úklid, kuchyně, servis. Práce v obsluze mu však učarovala natolik, že se jí věnuje dodnes. Jsme rádi, že se cítí nejlépe právě v prostředí zážitkové restaurace a především v té naší, kde pracuje od roku 2023.

Libor Pavlíček a Milan Pavlík

Provozovatelé

V květnu roku 2020, převzali Libor s Milanem restauraci do vlastních rukou. Od té doby až do dnes se snaží o vytvoření přátelské atmosféry jak pro hosty, tak pro své zaměstnance, kterých už je okolo dvaceti. Velkou péči kladou na vinný lístek - jeho kvalitu a rozmanitost. V tom jim pomáhají přátelské a dlouholeté vztahy s dodavateli a osobní návštěvy ve vinařstvích.

Libora u nás můžete potkávat skoro denně na place, protože jak sám říká, hospoda se z gauče dělat nedá. A Milana zase potkáte v naší sesterské restauraci Pohostinec Karlín, o kterou se osobně stará spolu se svou rodinou.


 
 








 

Honza Kulhánek

Restaurant Manager

Najít zkušeného a spolehlivého managera restaurace je opravdu těžký úkol. Ovšem předešlá dlouholetá spolupráce s Liborem v zážitkové gastronomii přivedla Honzu do našich dveří. Nečekali jsme ani chvíli a s radostí jsme ho pár týdnů po našem otevření přibrali do týmu. Díky jeho dlouholetým zkušenostem, výborným komunikačním schopnostem v několika jazycích, citu pro detail, logickému myšlením a velmi příjemné a profesionální obsluze jsme se dostali právě tam, kde dnes jsme.

 

Svatopluk Hemmer

Head Chef

Sváťa se stal kuchařem hned po absolvování Hotelové školy v Klánovicích. Opravdovou vášeň pro vaření ovšem získal až v restauraci s michelinskou hvězdou v hotelu Four Seasons, kde pracoval léta pod šéfkuchařem Andreou Accordim. Mezi tím stihl pár stáží ve Francii a Rakousku, působil jako Sous Chef v zážitkových restauracích Zátiší group až našel své pevné místo právě v restauraci Grand Cru, kde vaří dokonce již od roku 2019, rok před výměnou provozovatelů.

 

Michal Bočan & Tomáš Teichman

Sous Chefs

Tomáš - Po vyučení se Tomáš hned vydal kuchařskou cestou a ve svém rodném kraji v Krkonoších prošel hned několika podniky, kterým nakonec dělal šéfkuchaře. Po pár letech na horách vyzkoušel i několik pražských podniků, kde se vypracoval opět na nejvyšší pozici v kuchyni. V době Covidu se přidal k rodinné firmě a stal se na rok tesařem. I tahle zajímavá práce ho ale od kuchyně neodradila a hned co to šlo, se vrátil do profesionální kuchyně a to rovnou k nám, do Grand Cru, kde se svým ledovým klidem při výdeji zastává pozici zástupce šéfkuchaře.

Michal - Když studoval Michal ve svém rodném Slovensku gymnázium a poté vysokou strojírenskou, určitě ho v té době nenapadlo, že jeho cesta povede do kuchyně těch nejlepších restaurací. I když je ve své podstatě velmi skromný, se začátkem své kariéry vůbec netroškařil a rovnou začal pracovat v Bratislavě v zážitkové restauraci Fou Zoo. Po pěti letech ve vysoké gastronomii si uvědomil, že má mezery v klasických základech, a tak se vydal na chvíli jinou cestou, aby své nové řemeslo ovládal ve všech směrech. Další jeho kroky vedly do Čech, kde záhy našel své nové místo V Zátiší, kde do Covidu vařil několik let na různých pozicích. V roce 2021 se připojil k nám a dnes je pravou rukou šéfkuchaře.

 

Michal Klíma

Deputy manager

Michal k nám nejprve chodil s rodinou pravidelně jako host. Slovo dalo slovo a z hosta se stal nový kolega. Cestu do gastronomie si ale vybral až na prahu dvaceti let, krátce poté, co vystudoval obchodní akademii. Není to úplně tichý typ, takže kancelářská práce je pro něj tabu. Vystřídal několik gastro podniků včetně restaurace v Obecním domě, aby nakonec v roce 2022 skončil u nás, kde se rychle adaptoval, zapadl do kolektivu a dnes je prodlouženou rukou managera.


 

Honza Hlavatý

Deputy manager

Po absolvování Hotelové školy ve Vršovicích se vrhnul po hlavě do světa gastronomie. Pohostinství mu bylo od mala velmi blízké. Už jako dítě pomáhal otci, který v tomto oboru dlouhodobě podniká. Prošel si všemi středisky - úklid, kuchyně, servis. Práce v obsluze mu však učarovala natolik, že se jí věnuje dodnes. Jsme rádi, že se cítí nejlépe právě v prostředí zážitkové restaurace a především v té naší, kde pracuje od roku 2023.