5.12. Zabíjačkové hody s lanýži

Zabíjačkové hody s lanýži

Pro velký úspěch v minulém roce si Vás i tento rok dovolujeme srdečně pozvat na unikátní podzimní zabijačku s lanýži, kterou připraví Jan Punčochář spolu se svým týmem v naší restauraci Grand Cru. Přijďte si pochutnat na klasických zabijačkových pokrmech v netradičním pojetí s luxusními bílými a černými lanýži. K dokonalé harmonii chutí pro Vás naši sommelieři v čele s Jakubem Čebišem vybrali krásná vína z naší rozsáhlé nabídky.  Objevte nové chutě a dopřejte si jedinečný gastronomický zážitek v Grand Cru.  Těšíme se na Vás.   Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace Grand Cru

 

Těší se na vás šéfkuchař Jan Punčochář a tým vinného baru Lodecká 4.


Kdy: 5. prosince 2017 od 19:00

Kde: restaurace Grand Cru, Praha 1

Cena za menu: 4 900 CZK (včetně vinného)


MENU CZ

MENU EN

Závazné rezervace posílejte na info@grand-cru.cz.

Napsali o nás

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

„Mým snem bylo vždycky mít plnou restauraci a dobrý tým na place i v kuchyni. V Grand Cru jsem půldruhého roku, snažím se dělat odlehčené speciality a jsem za ocenění rád,“ řekl Punčochář. Už od malička věděl, že bude kuchař. „Nic jiného neumím, se šroubovákem v ruce mě neuvidíte,“ dodal.

Dostupné z: http://www.lidovky.cz/anketu-zlaty-kuchar-vyhral-jan-puncocar-z-restaurace-grand-cru-p76-/dobra-chut.aspx?c=A160512_183724_dobra-chut_ele

Zobrazit více

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

Sladkou tečkou je pak karamelové vejce s mangem, které vám obsluha „prezentuje vskutku po svém“. Uvidíte sami Grand Cru Restaurant & Bar prostě vždy něčím překvapí.

Dostupné z: http://iluxus.cz/2016/04/26/ve-znameni-progresu-a-fuzi-grand-cru/

Zobrazit více
Copyright © 2017 Grand Cru. All rights reserved.