11.11. Vyzrálé Barolo s lanýži

Vyzrálé Barolo s lanýži

Antonio Galloni, hlavní postava vlivného Vinous.com prohlásil, že na podzim není pro milovníka gastronomie a vína lepšího místa než okolí Barola a Barbaresca. Většinou stále ještě slunečné počasí, všemi barvami hrající zvlněné kopce poseté vinicemi, v dálce se tyčící vrcholky Alp a k tomu báječná vína a bílé lanýže. Ne každý zvládne do Barola v tuto dobu dorazit. Chceme vám tedy trochu té pohádkové atmosféry přivézt do Prahy. Připravili jsme pro vás lanýžové menu kombinované se zvěřinou. K takovému menu není lepšího vína než Barolo. A Barolo, aby se dalo řádně vychutnat, musí být již lahvově vyzrálé. A protože chceme, aby tento zážitek byl co nejlepší, připravili jsme pro vás tři prestižní Barola z top ročníku 2001, která jsou nyní ve skvělé formě.


Kdy: 14.11.2018, od 18:30

Kde: Grand Cru Restaurant,

Cena: 5 900,-


Rezervace na : info@grand-cru.cz nebo na tel. čísle +420 775 044 076

MENU

Napsali o nás

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

„Mým snem bylo vždycky mít plnou restauraci a dobrý tým na place i v kuchyni. V Grand Cru jsem půldruhého roku, snažím se dělat odlehčené speciality a jsem za ocenění rád,“ řekl Punčochář. Už od malička věděl, že bude kuchař. „Nic jiného neumím, se šroubovákem v ruce mě neuvidíte,“ dodal.

Dostupné z: http://www.lidovky.cz/anketu-zlaty-kuchar-vyhral-jan-puncocar-z-restaurace-grand-cru-p76-/dobra-chut.aspx?c=A160512_183724_dobra-chut_ele

Zobrazit více

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

Sladkou tečkou je pak karamelové vejce s mangem, které vám obsluha „prezentuje vskutku po svém“. Uvidíte sami Grand Cru Restaurant & Bar prostě vždy něčím překvapí.

Dostupné z: http://iluxus.cz/2016/04/26/ve-znameni-progresu-a-fuzi-grand-cru/

Zobrazit více
Copyright © 2018 Grand Cru. All rights reserved.