26.9. Parádní steaky v baru Lodecká 4!

Parádní steaky v baru Lodecká 4!

Parádní steaky v baru Lodecká 4!

Vážení milovníci dobrého jídla a vína,

přijďte ochutnat fantastické steaky od šéfkuchaře Jana Punčocháře v nejvyšší USDA kvalitě, do vinného baru Lodecká 4!

Tentokrát jsme si pro vás nachystali speciální steakovou akci s výbornými steaky připravovanými na Josper Grilu. Pochutnat si můžete na hovězím tataráku, vysoké roštěné s kostí, nízkém roštěnci bez kosti nebo T-bone steaku a to vše budou doplňovat skvělé domácí omáčky a přílohy připravené též na Josper Grilu.

Steaky můžete vyzkoušet například v kombinaci se slavným a legendárním vínem Viña Tondonia 2003 z vinařství Bodegas López de Heredia z oblasti Rioja na které bude v daný večer 20% sleva!

Dopřejte si dokonalou hostinu s pořádným steakem!

Těší se na vás šéfkuchař Jan Punčochář a tým Lodecká 4.


Kdy: 26. září 2017, 18:00 – 21:30 (rezervace přijímáme kdykoliv v daném čase)

Kde: vinný bar Lodecká 4, Praha 1


Závazné rezervace posílejte na info@grand-cru.cz


Steakové menu:

Předkrm

Hovězí tatarák, topinky připravené v Josper Grilu 290,- /100g

 

Steaky stařené

Vysoká roštěná s kostí cca 500g  260,- /100g

Král mezi steaky zvaný též Tomahawk nebo Cowboy steak


Vysoká roštěná bez kosti cca. 400g  290,- /100g

Šťavnatý steak s typickým tukovým okem uprostřed


Nízký roštěnec bez kosti cca 300g  230,- /100g

Části libového masa s jemným tukovým krytím na okraji


T.bone cca 500g  280,- /100g

Jedinečná šance na ochutnání dvou v jednom

 

Omáčky

Pepřová  55,-

Z portského vína  55,-

Máslo café de Paris  55,-

 

Přílohy

V Josperu pečená mrkev  65,-

Domácí smažené hranolky  65,-

Bramborové pyré  65,-

Grilované papriky v Josperu s citrónovým dresingem  65,-

Mix salát s dresinkem  65,-

Napsali o nás

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

„Mým snem bylo vždycky mít plnou restauraci a dobrý tým na place i v kuchyni. V Grand Cru jsem půldruhého roku, snažím se dělat odlehčené speciality a jsem za ocenění rád,“ řekl Punčochář. Už od malička věděl, že bude kuchař. „Nic jiného neumím, se šroubovákem v ruce mě neuvidíte,“ dodal.

Dostupné z: http://www.lidovky.cz/anketu-zlaty-kuchar-vyhral-jan-puncocar-z-restaurace-grand-cru-p76-/dobra-chut.aspx?c=A160512_183724_dobra-chut_ele

Zobrazit více

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

Sladkou tečkou je pak karamelové vejce s mangem, které vám obsluha „prezentuje vskutku po svém“. Uvidíte sami Grand Cru Restaurant & Bar prostě vždy něčím překvapí.

Dostupné z: http://iluxus.cz/2016/04/26/ve-znameni-progresu-a-fuzi-grand-cru/

Zobrazit více
Copyright © 2018 Grand Cru. All rights reserved.