16.11. Kohout na víně a Beaujolais

Kohout na víně a Beaujolais

Drazí gurmáni,

co si takhle zpestřit chladné tmavé dny nějakou lahodnou pochutinou? Jménem vinného baru Lodecká 4 vás na jeden takový gastronomický zážitek srdečně zveme.

Pokud jste fanoušky francouzské kuchyně, přijdete si na své. V hlavní roli se totiž v našem menu objeví vyhlášená delikatesa a tradiční pokrm francouzského kulinářského repertoáru – kohout na víně. Hlavní hvězdu večera doplní i další francouzské speciality. Jako například žabí stehýnka nebo crème brûlée. Celé menu navíc doporučujeme se sklenkou mladého vína z Beaujolais s jemnou ovocnou chutí, které se k této příležitosti skvěle hodí. Nebo sklenkou Gamay 2014 Geantet-Pansiot z Coteaux-Bourguignons se slevou 20%

 

Těší se na vás šéfkuchař Jan Punčochář a tým vinného baru Lodecká 4.

Kdy: 16. listopadu 2017 od 18:00 do 21:30 hodin

Kde: vinný bar Lodecká 4, Praha 1 

MENU

MENU EN


Závazné rezervace posílejte na info@grand-cru.cz

Napsali o nás

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

„Mým snem bylo vždycky mít plnou restauraci a dobrý tým na place i v kuchyni. V Grand Cru jsem půldruhého roku, snažím se dělat odlehčené speciality a jsem za ocenění rád,“ řekl Punčochář. Už od malička věděl, že bude kuchař. „Nic jiného neumím, se šroubovákem v ruce mě neuvidíte,“ dodal.

Dostupné z: http://www.lidovky.cz/anketu-zlaty-kuchar-vyhral-jan-puncocar-z-restaurace-grand-cru-p76-/dobra-chut.aspx?c=A160512_183724_dobra-chut_ele

Zobrazit více

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

Sladkou tečkou je pak karamelové vejce s mangem, které vám obsluha „prezentuje vskutku po svém“. Uvidíte sami Grand Cru Restaurant & Bar prostě vždy něčím překvapí.

Dostupné z: http://iluxus.cz/2016/04/26/ve-znameni-progresu-a-fuzi-grand-cru/

Zobrazit více
Copyright © 2018 Grand Cru. All rights reserved.