5.4. Galavečeře

Galavečeře

V restauraci Grand Cru pro Vás  připraví Jan Punčochář své degustační menu, součásti menu budou čerstvé langustýnky s kaviárem a bramborovou pěnou, husí foie gras a mušle sv. Jakuba nebo grilovaný srnčí hřbet, líčka dušena ve smržové omáčce a raviolky plněné srnčím jelitem. K dokonalému zážitku bude připravené i fantastické vinné párování od Jakuba Čebiše a týmu sommelierů.

V celém průběhu večeře bude přítomen zástupce vinařství Jean Grivot a Deutz.

Zájemci o unikátní večeři s vinným párováním  zaplatí 4 990 Kč, kdy cena zahrnuje lahev Champagne Deutz 0,375l jako dárek. 

KDY: 5.4.2017 v 19:30

KDE: Restaurace Grand Cru, Lodecká 4, Praha 1

Menu 

Záloha pro závaznou rezervaci činí 1 000 Kč na osobu.

Rezervace večeře s vinným párováním na: adela.hornychova@grand-cru.cz nebo +420 606 574 601

Napsali o nás

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

„Mým snem bylo vždycky mít plnou restauraci a dobrý tým na place i v kuchyni. V Grand Cru jsem půldruhého roku, snažím se dělat odlehčené speciality a jsem za ocenění rád,“ řekl Punčochář. Už od malička věděl, že bude kuchař. „Nic jiného neumím, se šroubovákem v ruce mě neuvidíte,“ dodal.

Dostupné z: http://www.lidovky.cz/anketu-zlaty-kuchar-vyhral-jan-puncocar-z-restaurace-grand-cru-p76-/dobra-chut.aspx?c=A160512_183724_dobra-chut_ele

Zobrazit více

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

Sladkou tečkou je pak karamelové vejce s mangem, které vám obsluha „prezentuje vskutku po svém“. Uvidíte sami Grand Cru Restaurant & Bar prostě vždy něčím překvapí.

Dostupné z: http://iluxus.cz/2016/04/26/ve-znameni-progresu-a-fuzi-grand-cru/

Zobrazit více
Copyright © 2018 Grand Cru. All rights reserved.