7.12. Degustační večeře s vinařstvím Luciano Sandrone

Degustační večeře s vinařstvím Luciano Sandrone

Vážení milovníci vína,

srdečně Vás zveme na degustaci krásných vín vinařství Luciano Sandrone, které je v současné době považováno za kultovního výrobce moderního barola. Svou návštěvou nás poctí sama zástupkyně rodinného vinařství Barbara Sandrone a provede nás unikátními víny tohoto italského vinařského domu, jenž obhospodařuje 27 hektarů vinic v samém srdci oblasti Piemont. 

Na této jedinečné degustaci, kterou pro Vás přichystala společnost Premier Wines & Spirits spolu s restaurací Grand Cru, se můžete těšit nejen na výborná vína, ale také na menu pečlivě vybrané šéfkuchařem Janem Punčochářem a hlavním sommelierem Jakubem Čebišem. Přijďte ochutnat vína fenomenálního vinařství Luciano Sandrone, doplněná poutavým povídáním a skvělým jídlem.

Těší se na Vás týmy Premier Wines & Spirits a Grand Cru Restaurant & Bar

KDY: středa 7. 12. 2016 od 19:00
KDE: Grand Cru Restaurant & Bar, Lodecká 4, Praha 1
                       
Cena za degustační menu s vinným párováním a aperitivem: 3 590 Kč.

Své místo si můžete závazně rezervovat na e-mailu adela.hornychova@grand-cru.cz.
     
Záloha pro závaznou rezervaci činí 1 000 Kč na osobu.

                                              Aperitiv: Piper-Heidsieck N.V.

                                Telecí brzlík, cannelloni z cukety, rajčata a olivy
                                    Barbera d'Alba Luciano Sandrone 2014

                   Halibut s uzeným telecím morkem, černý kořen a červené máslo

                          Nebbiolo d'Alba „Valmaggiore“ Luciano Sandrone 2012

                  Srnčí kolínko, dýně, černé ořechy v sirupu a kandované brusinky
                                 Barolo „Le Vigne“ Luciano Sandrone 2009

                                                           Variace sýrů
                             Barolo „Cannubi Boschis“ Luciano Sandrone 2006  

Napsali o nás

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

Lidovky.cz: Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář

„Mým snem bylo vždycky mít plnou restauraci a dobrý tým na place i v kuchyni. V Grand Cru jsem půldruhého roku, snažím se dělat odlehčené speciality a jsem za ocenění rád,“ řekl Punčochář. Už od malička věděl, že bude kuchař. „Nic jiného neumím, se šroubovákem v ruce mě neuvidíte,“ dodal.

Dostupné z: http://www.lidovky.cz/anketu-zlaty-kuchar-vyhral-jan-puncocar-z-restaurace-grand-cru-p76-/dobra-chut.aspx?c=A160512_183724_dobra-chut_ele

Zobrazit více

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

iluxus.cz: Ve znamení progresu a fúzí: Grand Cru

Sladkou tečkou je pak karamelové vejce s mangem, které vám obsluha „prezentuje vskutku po svém“. Uvidíte sami Grand Cru Restaurant & Bar prostě vždy něčím překvapí.

Dostupné z: http://iluxus.cz/2016/04/26/ve-znameni-progresu-a-fuzi-grand-cru/

Zobrazit více
Copyright © 2018 Grand Cru. All rights reserved.